LightLab

Învățăm tinerii din comunitate să folosească algoritmica, fizica și matematica pentru a transforma #lumina în creativitate!

De ce LightLab?

LightLab își propune să te ajute să-ți devolți competențe și abilități în domenii precum matematica, fizica și algoritmica, utilizând tehnologia Arduino! Vei avea șansa să înveți lucruri #fascinante despre știintă și să le aplici chiar tu, prin intermediul Atelierelor LightLab.

Ce te așteaptă în fascinanta lume a științei?

Formare în domeniul STEM

LightLab îți deschide porțile spre o lume fascinantă a științei! Vei avea șansa de a învăța fizica, matematica și algoritmica, prin intermediul atelierelor interactive și a kit-urilor IoT Arduino. Vei dobândi abilități #cool în domeniul STEM, toate într-un mediu distractiv și stimulativ.

Experimente mișto

La atelierele LightLab, vei avea ocazia să îmbini creativitatea cu știința, creând instalații de lumini spectaculoase. Învață algoritmica și fizica într-un mod non-formal și super distractiv, folosind Arduino pentru a transforma conceptele teoretice în creații practice.

Distracție

Vino să faci parte dintr-o rețea de persoane pasionate de STEM! Alătură-te profesorilor inspirați și tinerilor talentați în explorarea lumii științei. Urmărește resursele noastre, participă la expoziții și vezi cum elevii din Turda transformă știința în creativitate și distracție. 

Cine ne sprijină?

Fundația Comunitară Cluj aspiră să fie un leader în stimularea schimbării sociale colaborative și incluzive, conectând nevoile cu resursele din Cluj, cu scopul de a îmbunătății calitatea vieții locuitorilor săi.

 

Ca parte dintr-un sector asociativ dezvoltat, bazat pe implicare voluntară și filantropie, Fundația Comunitară Cluj lucrează pentru ca angajarea fiecărei persoane să fie posibilă, stimulantă și să genereze o experiență pozitivă.

Ce alte programe similare se pot desfășura la clasă?

#FiiPeFază pentru cea mai mișto aventură
din lumea științei!