EcoLab

Transformăm tinerii de azi în cercetătorii de mâine!

Ce este EcoLab?

Ne propunem ca prin EcoLab să dezvoltăm competențe cheie de mediu și ecologie pentru a promova conservarea mediului într-un mod inovator și interesant.

Vom #SalvaPlanet prin ateliere de formare, dezbateri de mediu, tabere interactive, adaptate pentru a ajuta tinerii să înțeleagă importanța protejării mediului. Împreună vom învăța metode de reducere a poluării, vom face diverse experimente științifice (biologie, chimie, fizică), lucrui care dezvolta competențe în rândul tinerilor, oferindu-le oportunitatea de a se simți mici cercetători.

Ce te așteaptă în fascinanta lume a științei?

Formare în domeniul STEM

EcoLab îți oferă șansa să explorezi mediul înconjurător și natura învățând lucruri interesante din domeniu biologiei, fizicii și al chimiei prin realizarea unor experimente științifice. Vei beneficia de ore gratuite de formare, alături de experți care te vor ajuta să înveți lucruri științifice #cool.

Experimente interesante

Cu siguranță te-ai întrebat măcar odata poți testa dacă apa pe care o folosim zilnic este potabilă. Este șansa ta să afli ce se află în spatele a tot ceea ce ne înconjoară. La EcoLab vei prelua rolul de cercetător și vei crea cele mai mișto experimente științifice.

Distracție și fascinație

EcoLab e despre știință și cunoaștere, dar este și despre distracție. Vei cunoaște tineri la fel de pasionați de domeniul STEM la fel ca tine, îți vei forma prietenii și te vei distra la maxim cu aceștia în timp ce descoperiți fascinanta lume a științei împreună. Ce mai aștepți, hai la EcoLab!

Testează-ți cunoștințele despre mediu!

Ești pregătit să descoperi cât de bine cunoști mediul înconjurător?
Completează quiz-ul interactiv și testează-ți cunoștințele despre protejarea mediului, biodiversitate și sustenabilitate. Învață lucruri noi despre modul în care putem contribui la un viitor mai verde.
Răspunde la întrebări și provoacă-ți prietenii să facă același lucru!